Vanliga frågor & svar

Varför ska jag köpa en Welify Nackmasserare?

Kort och gott för att du ska må bättre i din vardag. Stelhet och värk i nacke och axlar är väldigt vanligt, speciellt idag när många jobbar hemma och inte rör på sig lika mycket som innan corona. Många av våra kunder har även åkommor såsom artros, gamla whiplashskador och diskbråck vilket skapar problem i vardagen. Att införskaffa en nackmasserare är ett effektivt sätt att motverka dessa problem.

Våra kunder säger att nackmasseraren inte bara motverkar stelhet och värk i nacken, men även migrän. När muskulatur i huvud och nacke blir spända av stress skapas spänningshuvudverk. Genom att mjuka upp nacken så lindrar du även den irriterande huvudvärken. Dessutom är massagen otroligt skön!

Är det här en vanlig massagekudde?

Welify Nackmasserare är inte en vanlig massagekudde utan använder sig av elektrisk stimulering för att mjuka upp din nacke, vilket ofta används för behandling hos naprapater och ortopeder.

Hur använder jag min Welify Nackmasserare?

I boxen får du en Welify Nackmasserare, en USB-laddare, en trådlös fjärrkontroll, och en instruktionsbok. Du sätter på din nackmasserare genom att hålla in knappen på sidan av nackmasseraren i två sekunder. Du hör då ett pip. Du använder sedan kontrollen för att justera värme, massageläge, och intensitet. Fukta nacken med lite vatten för bäst effekt.

Kontrollen har fyra knappar, (1) värme, (2) massageläge (3) högre intensitet (4) mindre intensitet. Varje massageläge har 15 intensitetsnivåer. Du kan t.ex. välja att sätta på värme, massageläge 1 på intensitetsnivå 10. Du kan även välja att enbart ha på värme utan någon massage aktiverad.

Hur ofta ska jag använda nackmasseraren?

Vi rekommenderar att du använder din nackmasserare mellan 5-30 minuter om dagen. Detta räcker för att åtnjuta fördelarna med elektrisk muskelstimulation. Smidigt, enkelt, och snabbt! Din Welify stänger av sig själv efter 15 minuter.

Hur laddas nackmasseraren?

Nackmasseraren laddas via den medföljande USB-kabeln. Du kopplar in USB-änden i samma vägguttag som du använder till din mobiltelefon. Andra änden kopplar du in på ena sidan av nackmasseraren.

Jag har startat min nackmasserare men jag känner ingenting, är det något fel?

Se till så att din nackmasserare är laddad. Se även till så att det inte är något som blockerar huden och plattorna. Ta en liten trasa och fukta nacken med lite vatten. Detta kan hjälpa in nackmasserare att komma igång.

Om jag inte är nöjd, får jag pengarna tillbaka då?

Ja! Vi är så säkra på att du kommer att bli nöjd att du har 60 dagar på dig att lämna tillbaka den om du inte är nöjd. För återbetalning krävs det att alla delar, nackmasserare, kontroll, laddare, och packbox skickas i retur.

Jag känner en "stickande" känsla, vad ska jag göra?

Om du känner en stickande känsla kan de bero på att din nacke är torr vilket gör att metallplattorna inte får kontakt. Fukta nacken ordentligt med vatten, torka rent nacken från smuts, och se till att plattorna har direktkontakt med huden.

Hur gör jag en retur?

Verkar inte varan fungera? Vänligen se till så att du laddat varan i 3 timmar och att du fuktat nacken med vatten innan användning. Om den fortfarande inte fungerar eller om du inte är nöjd, KLICKA HÄR för att kontakta oss för att få en retursedel. För återbetalning krävs det att alla delar, nackmasserare, kontroll, laddare, och packbox skickas i retur. Skriv ditt ordernummer samt en förklaring till varför du vill göra en retur. Tack!

Funkar det för både män och kvinnor?

Självklart! Nackmasseraren är elastisk och anpassar sig efter storleken på nacken.

Vem kan inte använda Welify Nackmasserare?

Användning under följande förhållanden är förbjudna:

1. Maligna tumörpatienter2. Gravida kvinnor3. Pacemakeranvändare4. Patienter med metallimplantat

Är era produkter CE-märkta?

Ja!

Stort tack till alla kunder som skriver en recension om oss...

kontakta gärna oss om du har några frågor

Vanliga frågor & svar om Welify Nackmasserare